Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]

montse.calopa@itb.cat
Sant Cugat del Valles,1968

Calendari
Titulació: Llicenciada en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona.


Soc informàtica perquè no volia ser professora i he acabat sent professora, per vocació. No hi ha una satisfacció més gran que saber que almenys un estudiant ha aprés i està treballant en allò que tu has intentat transmetre.


Porto més de 20 anys formant, des de l'antiga FP, passant per LOGSE i LOE. Mòduls impartits a LOE:

  • Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics  i Xarxes: M02 Sistemes Operatius Monolloc, M08 Aplicacions Web i M12 Síntesi
  • Grau Superior Administració de Sistemes: M03 Programació Bàsica, M04 Llenguatge de marques i M09 Implantació d'aplicacions web.
  • Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma: M02 Uf4 Base de dades M03 Programació, M04 Llenguatge de marques, M05 Entorns de desenvolupament, M06 Accés a dades, M13 Projecte i Mòdul Dual.

He estat administradora i formadora de la plataforma Moodle.


A l'ITB, actualment soc cap de formació, però he estat cap de departament, coordinadora, tutora, tutora de F.C.T. i responsable del Pla T.A.C.


He treballat en l'empresa, com analista - programadora, i si he de posar en una balança entre tractar amb clients i tractar  amb estudiants, no hi ha color. L'estudiant m'aporta vida, de tots, de totes i de tot s'aprèn alguna cosa.


No podria viure sense música, sense cinema i sense llibres. M'encanta aprendre, conèixer i sobre tot viure, viure a glops no a xarrups.

Bottom Ad [Post Page]