Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]


lina.camprubi@itb.cat
Barcelona, 1967

Sóc Enginyera en Informàtica de Sistemes per la UOC.

Després de 12 anys en la empresa privada participant en diferents projectes informàtics en els que he passat per quasi tots els perfils professionals en vaig incorporar al Departament d’Educació com a professora de cicles formatius de la família d’ Informàtica i Comunicacions.

El meu perfil és tècnic però sobretot em flipa programar !

No és casualitat que sigui la coordinadora de mobilitat del centre. Sóc una apassionada dels viatges, ja sigui a 100 km o a 10.000 km. i m’encanta descobrir llocs nous, cultures exòtiques i tastar plats de cuina diferents !

Crec firmament amb els beneficis de la mobilitat dels alumnes i del professorat que aporta grans beneficis en aspectes professionals i lingüístics però sobretot, en l’impacte positiu en el desenvolupament personal i intercultural.

Sortir fora de la nostra zona de confort ens obliga a perdre per un temps les nostres referències personals i culturals i buscar-les més enllà de les nostres fronteres.

Ens farà trobar nous amics, conèixer profundament una nova cultura i descobrir una nova manera de resoldre infinitat de problemes quotidians que faran que ens millorem dia a dia, transforman-nos en persones més lliures, més tolerants amb la diversitat i desenvolupant el nostre “critical thinking”, convertint-nos en ciutadans del món, en definitiva !

No puc viure sense la natura i practicar esport ! Des de fa 2 anys estic enganxada al running i sóc membre de l’ Unió Colomenca d’Atletisme !

“There are some people who live in a dream world, and there are some who face reality; and then there are those who turn one into the other”
Desiderius Erasmus

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bottom Ad [Post Page]