Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]

 Un dia a l'ITB


A molts i moltes joves us agrada molt la tecnologia i esteu constantment fent-la servir.

A l'Institut Tecnològic de Barcelona sabem que us agradaria conèixer què significa fer-se un/a professional en noves tecnologies de l'àmbit de la informàtica i les comunicacions.

Els alumnes quan estan a 4t d'ESO a vegades dubten si triar el camí del batxillerat o començar a fer-se professionals cursant un cicle formatiu de Formació Professional.

Si t'agrada la tecnologia, la informàtica, la programació, les xarxes, els ordinadors, els mòbils i vols veure com formem professionals a l'Institut Tecnològic de Barcelona, ...

            et convidem a assistir un dia complet a les nostres classes com si fossis un estudiant.

Tindries assignat un "Coach". Aquest "coach" és un estudiant actual de l'ITB que l'any passat estava fent 4t d'ESO i t'ajudaria a comprendre el que estan aprenent i t'explicaria com és la vida a l'ITB. 

Característiques actuals d'aquest servei d'orientació:

  • L'activitat es portarà a terme la setmana del 20 al 24 de març.
  • Va dirigida a estudiants de 4t d'ESO.
  • L'objectiu és passar un dia lectiu de 08:00 a 13:05 en un grup del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l'Institut Tecnològic de Barcelona. 
  • El màxim número d'estudiants serà d'un convidat per grup. 
  • L'estudiant entrarà en un grup d'un màxim de 20 estudiants d'FP i participarà del seu dia a dia.
  • La família (mare, pare o tutors) han d'acompanyar a l'alumne a l'Institut Tecnològic de Barcelona, on serien rebuts per un/a docent de l'Institut Tecnològic de Barcelona.
  • L'Institut Tecnològic de Barcelona es posaria en contacte amb l'Institut on l'alumne està fent 4t d'ESO per trobar el dia més adient.

Si esteu interessats en aquesta experiència, si us plau, ompliu i envieu el formulari amb les vostres dades. Les places són limitades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bottom Ad [Post Page]