Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]Hola a tots/es els membres del consell escolar de l'ITB, desitjo que tots/es i el vostre entorn estigueu bé.

Estem al tram final del curs.
No li podem dir recta final, ja que hem anat i estem esquivant tots els obstacles que van sortint. Però donada la situació, hem de sentir orgull pel que tots/es estem fent.

El primer any de l'ITB (curs 18-19), no va ser gens fàcil. Dos dies abans de l'inici de les classes pensàvem que no podríem començar per l'estat de les obres.
Aquest segon any, no fa falta dir res. 

Hi ha coses que es poden millorar, ho sabem, i entre tots/es les millorarem. 

Però el que us puc dir, és que la valoració dels usuaris és excel·lent:
  • Els/les estudiants/es porten amb orgull ser ITB. Fins i tot els que tenen uns resultats acadèmics fluixos. Ah, i ja tenen el seu propi sindicat: BYTES
  • Les empreses col·laboradores, valoren positivament la formació i en particular l'actitud dels/les estudiants/es ITB i molts seran contractats. També ens feliciten per tenir una oferta formativa molt actual i alineada amb les necessitats reals del sector.
  • Les administracions i associacions amb les que ens relacionem (Consorci, Departament d'Educació, Ajuntament,  sectors productius, ...) S'apunten a l'efecte ITB i continuen donant impuls per a que aquest creixement vertiginós de l'ITB no s'aturi.
Tots/es esteu fent un gran servei públic. 
Quan dic tots/es és tots/es: formadors/es, estuadiants/es, empreses, administracions, famílies, personal d'administració i serveis, personal de neteja, inspecció educativa, ... Gràcies!

Hem d'encarar els últims dies del curs i per indicació del Departament d'Educació hem elaborat el "Pla d'obertura" del 8 al 19 de juny.  

Us adjunto el document oficial i els annexos, però faig un petit resum:
  • Acabem la formació de manera online.
  • Els estudiants podran assistir al centre, prèvia cita individual concertada amb el tutor. Si vol rebre alguna atenció presencial d'algun formador/a, li comunicarà al tutor i es gestionarà. Mirarem de tenir un calendari compartit per evitar possibles interferències.
  • En tot moment s'han de complir les mesures preventives sanitàries.
  • Els annexos són les declaracions responsables, que s'han de portar firmades per poder entrar al centre.
Si us plau, es convenient llegir els documents:

Ens quedarà pendent fer una gran festa a aquesta primera promoció ITB. La farem, hem d'esperar al moment adequat per assegurar que sigui una gran festa.
Gràcies a tots/es, "ens veiem" aviat i continuem.... queda molt per fer!

Bottom Ad [Post Page]