Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]


La mobilitat internacional i els projectes internacionals tenen com a objectius principals ajudar a tota la comunitat educativa  a incrementar les seves habilitats professionals, socials i interculturals i a millorar la seva empleabilitat oferint als participants l’oportunitat de millorar la comprensió i la capacitat de cooperació amb altres estils de vida i l’intercanvi d’idees i bones pràctiques.

La importància dels acords de mobilitat bilaterals amb altres institucions o empreses en l’àmbit acadèmic o laboral permeten una experiència social i cultural de gran valor, que també millora els currículums dels participants.

La internacionalització del centre fa més atractius els estudis de Formació Professional i contribueix a la promoció, modernització i excel·lència oferint oportunitats d’adquirir habilitats afegides com l’aprenentatge de llengües i a millorar les possibilitats d’ocupació i habilitats personals i d’aquesta manera potenciar la competitivitat en l’economia europea.

L’ITB té un departament de Projectes i Mobilitat Internacional que promou, difon i gestiona la mobilitat de l’alumnat, personal docent i PASS, a més de fomentar i impulsar  les relacions internacionals.

El 2021, la institució va rebre la Carta Erasmus per a l'Educació Superior 2021-2027 (ECHE).

En aquest enllaç podem veure la nostra Erasmus Policy Statement.

A més, disposem de l’acreditació Erasmus en l’àmbit de l’educació i formació professional.


Les principals accions que es promouen són:

  • Mobilitat d’estudiants per realitzar pràctiques en empreses i/o estudis amb reconeixement  ECVET (sistema europeu de crèdits per a l'educació i la formació professional)
  • Mobilitat de professorat/personal PASS per activitats de job shadowing o docència  i/o formació 
  • Acolliment d’estudiants i/o professorat estranger interessat en activitats de formació al centre i/o job shadowing
  • Compartir i difondre les experiències d'aprenentatge dels participants amb la resta de la comunitat educativa. 
  • Informació sobre el procés de reconeixement de les competències o el procés d'homologació del títol en els diferents països.

Actualment, el centre forma part de diferents xarxes de mobilitat i ha firmat diferents convenis amb entitats i institucions per impulsar les accions d’internacionalització.

Per a més informació sobre la mobilitat internacional a l'ITB i les accions dutes a terme, podeu consultar la següent pàgina del programa Erasmus+.

Per més informació podeu contactar amb la coordinadora Lina Camprubí a l'adreça mobilitat@itb.cat.
Bottom Ad [Post Page]