Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]


Tenim com a col·laboradores diferentes empreses tecnològiques de Barcelona ciutat i proximitat. La borsa d'aquestes empreses està en contínua actualització. Hi ha des de petites empreses amb una vocació de servei de proximitat a grans multinacionals que ofereixen serveis a tot el món.

Mantenim una relació més estreta amb el Parc Tecnològic de Nou Barris, gestionat per Barcelona Activa. Un espai per al creixement empresarial responsable, la innovació i el desenvolupament de talent.

Pràctiques a empreses
Els estudiants per completar la seva formació han de realitzar pràctiques a empreses. Hi ha dues possibilitats:
  • FCT (Formació en Centres de Treball). Un conjunt d'hores (entre 300 i 400, depenent de la formació) que l'estudiant, l'ITB, i l'empresa mitjançant un conveni faciliten la realizació d'aquestes pràctiques a l'empresa.
  • DUAL. L'estada a l'empresa es divideix en dues fases. En la primera, l'alumne s'hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al funcionament de l'empresa. En finalitzar aquest període, s'inicia l'estada remunerada en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d'accés prèviament acordats entre l'empresa i el centre de formació. 
L'ITB oferirà la possibilitat de pràctiques en format DUAL, als estudiants que comencin la formació en el curs 2020-21, per a que les realitzin al següent curs.
Per a més informació sobre l'FP Dual: http://www.fpdual.cat/

Si alguna empresa està interesada en formar part de les empreses col·laboradores amb l'ITB, es poden adreçar al coordinador de les relacions amb empreses:
Javier Amaya: empresa@itb.cat

Assessorament i avaluació en microinformàtica
Si ets una persona amb experiència laboral però no tens un reconeixement oficial que ho certifiqui, i estàs interessada a millorar la teva qualificació professional, t'ajudem i acompanyem en el procés de reconeixement de les competències professionals adquirides al llarg de la teva carrera professional.

Si vols saber-ne més, accedeix a l'apartat d'assessorament i avaluació en microinformàtica.

[Saber-ne més]

Bottom Ad [Post Page]