Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]


Matrícula 2019-2020

El centre ha finalitzat el procés de matrícula per al curs 2019/2020 i que, tant per a Grau Mitjà com per a Grau Superior no disposem de vacants per a cap cicle formatiu de primer curs.


Per qualsevol consulta us podeu adreçar a secretaria@itb.cat.

Informació Grau Mitjà
Un cop ha finalitzat el període de matriculació i s'ha tancat la llista d'espera, es publiquen en aquesta pàgina els centres i cicles amb places vacants.
S'obre així un segon període d'admissió en què només poden participar els sol·licitants que han participat en el primer període i que: 
- no han obtingut plaça, o
- han obtingut plaça però no s'han matriculat.
  • Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants: 2 de setembre de 2019
  • Termini per ampliar les peticions de la sol·licitud: 3 i 4 de setembre de 2019
  • Llista d'admesos al centre: dia 6 de setembre de 2019
  • Periode de matrícula (2a fase d'admisió: 9 i 10 de setembre de 2019
Les persones interessades poden ampliar les peticions de la sol·licitud de preinscripció, en el marc de les places vacants, accedint-hi mitjançant un formulari. Les sol·licituds s'ordenen d'acord amb la qualificació mitjana dels estudis al·legats o de la prova d'accés.

Informació Grau Superior
Un cop finalitzat el període ordinari de matrícula, si queden places vacants, el centre ofereix aquestes places als participants en el procés de preinscripció que no hagin estat assignats en la primera petició, respectant l'ordre de la llista d'espera.
Si us heu preinscrit i no heu accedit a un CFGS us podeu dirigir als centres amb vacants i sol·licitar la matricula.
Un cop acabat el procés de matricula es posaran a disposició dels interessats tant per als preinscrits com per als no preinscrits les places vacants dels CFGS. El Consorci d’Educació de Barcelona informarà del procediment.

Enllaços

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bottom Ad [Post Page]