Full width home advertisement

Novetats

Important

Post Page Advertisement [Top]

Un centre de Formació Professional pel present i futur


L’ITB és un centre de Formació Professional Integrat especialitzat en formacions tecnològiques que comença en el curs 2018-2019.

Adequem les formacions a les necessitats del mon real
En col·laboració amb les empreses, l’objectiu de l’ITB és aconseguir que l'estudiant adquireixi una alta qualificació en noves tecnologies, sector amb una gran demanda de treballadors/ores. Adequant sempre la formació a les necessitats de les empreses del sector.

Ambient d'empresa
L'ambient dins de l'ITB intenta ser el més semblant al que es trobaran els estudiants a les empreses on després acabin treballant.
 
Formació actual de Qualitat
  • Formacions oficials i homologades a nivell europeu.
  • Formacions actuals i demandades per les empreses.
  • Possibilitat d'Erasmus en les nostres formacions de grau mitjà i grau superior. Per estudiants, docents i personal d'administració i serveis.
  • La realització de les pràctiques en empresa de les nostres formacions poden ser en format DUAL, on l'estudiant pot tenir un contracte remunerat.
  • Formació principalment pràctica, amb metodologies orientades a reptes, projectes, potenciant les capacitats transversals. 

Potenciant l'entorn
Situat al districte de Nou Barris, en concret al barri de La Trinitat Nova, l’ITB ha aprofitat l’edifici de l’antiga escola Sant Josep Oriol (carrer d’Aiguablava, 121). Els espais s’aniran reformant durant el període 2018-2021 perquè, a més de ser més còmodes i agradables, siguin més apropiats als nous ensenyaments professionals.

Fitxa oficial de l'ITB del Consorci d'Educació de Barcelona


Bottom Ad [Post Page]